Kijk ook eens op onze nieuws pagina.

Lascursus voor uw werknemer

Denkt u erover om één of meerdere van uw werknemers zakelijk een lascursus aan te bieden? Ook dat kan bij Lerenlassen.nl

Wij geven zowel basistrainingen als specifieke trainingen lassen voor monteurs welke met enige regelmaat een lasvebinding moeten maken. Het voordeel hiervan is dat er voor de meest gangbare verbindingen geen externe lasser ingehuurd hoeft te worden. Ook kunt u met geringe kosten uw werknemer extra bijscholen en daardoor meer variatie en mogelijkheden in zijn werk geeft. Wij geven geen langdurige lasopleidingen, daar is de prijs ook niet naar. Ons doel is om uw werknemer snel kwalitatief te leren lassen.

We geven cursussen in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Dit kunnen gemengde groepen zijn of u kunt bij ons terecht voor een training alleen voor uw organisatie. Alles is bespreekbaar, dus neem vooral contact met ons op als u bepaalde wensen heeft.

We hebben in het verleden al veel trainingen gegeven aan personen via uitzendorganisaties en installatiebedrijven. Maar ook bedrijven als natuursteenleveranciers, botenbouwers, grootkeukenhandelaars en dergelijke.

Voor zakelijke cursussen kunt u contact opnemen met ons via info@lerenlassen.nl